Over ons

Maak kennis met Jan Andries en Frauke Schelfhout – generatie X en generatie Z, twee gedreven ondernemers én échte liefhebbers van kwaliteitsvolle chocolade en zoveel meer.

Hun gedeelde passie heeft ervoor gezorgd dat ze veel waarde hechten aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Deze zijn essentieel voor de creatie van verfijnde, smaakvolle lekkernijen.

Jan wil zijn kennis en jarenlange ervaring als patissier en chocolatier maar al te graag doorgeven aan Frauke, een jonge, frêle (broze…) maar o zo leergierige doorzetter. Samen vormen Jan en Frauke een topduo, dat enkel voor topkwaliteit wil gaan. Welkom bij Studio Broos, chocolaterie en zoveel meer, met eigen atelier en winkel!

Onze visie

Bij Studio Broos streven we naar creaties zonder toevoegingen. Geen bewaarmiddelen, geen kunstmatige smaakstoffen. Enkel puur natuur.

Onze creaties zijn niet eindeloos houdbaar, maar dat is juist ook wat ze zo uniek maakt. Verrassend, en telkens net dat tikkeltje anders. Volgens het seizoen, en afhankelijk van de verkrijgbare basisgrondstoffen. Of simpelweg volgens onze inspiratie van de dag. Eén ding is zeker: onze creaties moeten gewoon lekker zijn.
Het leven is immers kort en broos, dus laten we (er) elke dag het beste (van) maken!

Onze missie

Bij Studio Broos willen we uniek zijn en enkel topkwaliteit leveren. Hoe? Door zorg te dragen voor onze broze wereld. Zo willen we zo weinig mogelijk onafbreekbaar afval gebruiken, met respect voor onze planeet.

Om onze duurzame verpakkingen te produceren, gebruiken we het restproduct van de suikerrietproductie. Normaal worden de suikerriet stengels na het uitpersen als afval verwerkt of verbrand, maar wij zetten het in voor het merendeel van onze verpakkingen zoals pralinedozen en kartonnage.

Contacteer ons

Heb je vragen?
Contacteer ons via onderstaand formulier en dan helpen we je graag verder!