Chocolade en zoveel meer

Gault Millau beste chocolatiers

Gault Millau heeft Studio Broos, na 2 maanden opening (2024), al opgenomen in de gids van de beste chocolatiers.

Ook dit jaar, 2025, staan we terug in de Gault Millau. Wat zijn we trots op onze creaties en deze vermelding.

eindejaars ijscreaties 2025 - 2026

ijsberg

assortiment van sorbets

passievrucht, aardbei, mango, appel, lychee, framboos, bloedappelsien, zwarte kers, chocolade

6p. – 8p. – 10p. – 12p. – 14p.

€9/p.

 + waarborg isomo doos €10

rendier Blitzen (wit) 

aardbei – vanille

rendier Comet (melk) 

vanille – praliné – karamel

rendier Rudolph (fondant) 

chocolade – stracciatella

€54 voor 6 pers.

ijsglaasjes:

pistache – zwarte kers

chocolade – stracciatella

vanille – aardbei

praliné – abrikoos

chocolade – zwarte kers – vanille

vanille – praliné – karamel

chocolade – bloedappelsien

mango – banaan – chocolade

framboos – lychee – granaatappel

koffie – baileys

€9 per glas

bij Studio Broos hebben we weinig diepvries stockeerruimte.

daarom lassen we voor alle bestellingen 2 afhaalmomenten in bij Patisserie Jan Andries, Gemeentehuisstraat 7 te Meerbeke.

  • zaterdag 20 december ’25
  • zaterdag 27 december ’25
  • tussen 8u en 12u.

ijsstronken

koffie – baileys

  • koffieroomijs met stukjes witte chocolade
  • roomijs van baileys en koffie karamel
  • saus van koffie karamel
  • krokante toffee


zwarte woud

  • chocoladeroomijs
  • sorbet van zwarte kers
  • coulis van amarenakersen
  • vanilleroomijs
  • cacaobiscuit en -crumble


nougat – framboos – pistache

  • nougatroomijs
  • sorbet van framboos
  • pistacheroomijs
  • coulis van framboos en granaatappel


€54 voor 6 pers.

isomo doos nodig? waarborg  €10